«Ігри, у які грають люди» ️ Ерік Берн скачати завантажити книгу безкоштовно українською мовою в fb2, epub, rtf, txt, слухати аудіокнигу

На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ. Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де.

ігри в які грають люди ерік берн скачати

Перед завантаженням книги «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, можна ознайомитись з цитатами та відгуками. В нашій віртуальній бібліотеці також можна слухати аудіокниги під час тренувань або прогулянок на свіжому повітрі. Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати читати тут й аудіокнигу на телефоні, планшеті. Книга “Ігри, у які грають люди” допомагає звільнитися від запрограмованих дій та сценаріїв, які наклали свій відбиток на психічне життя ще в дитинстві. Якщо ви хочете навчитися аналізувати свої бажання й мотиви, розуміти внутрішній стан оточуючих та будувати ідеальні міжособистісні стосунки, вам обов’язково треба скачати книгу “Ігри, у які грають люди”.

На цьому шляху вкрай важливо постійно підтримувати свою зацікавленість і відкривати для себе нові напрямки. Долучайтеся до нашого затишного Телеграм-каналу, і ми про це подбаємо. Берн вводить поняття «психологічні ігри», щоб пояснити поведінку людей у різних ситуаціях соціальної взаємодії.

Відгуки

А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст. Все це допоможе вам обирати таку літературу, від якої ви отримаєте максимальне задоволення і користь. Спершу автор розповідає про транзактний аналіз і його основні поняття, бо саме до цього напрямку психології відноситься його теорія. Далі йдеться конкретно про ігри, до яких люди вдаються у різних ситуаціях і сферах особистого життя. Останній розділ знайомить зі способами відмови від ігор і побудови стосунків без їх використання. Берн ввів поняття життєвих сценаріїв, які є несвідомими моделями взаємовідносин, закладеними в дитинстві, що диктують життєвий шлях індивіда.

Приєднуйтесь до щотижневої розсилки Психологера

Ерік Берн – відомий американський психоаналітик, який є автором “ігрової” теорії міжособистісних стосунків. У своїй праці “Ігри, у які грають люди” вчений обґрунтовує та доводить свою гіпотезу, описуючи різноманітні вияви людської поведінки та природу конфліктів. Цю книгу буде цікаво читати навіть тим, хто не заглиблюється у психологічні дослідження, адже всі наукові положення ілюструються зрозумілими та буденними прикладами. Наша бібліотека «Ukr-kniga» дає змогу кожному читати онлайн або скачати безкоштовно та без реєстрації книги різних жанрів українською мовою на iPhone, iPad або телефони на Android. Книга «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна, психолога канадсько-американського походження, прославила його на весь світ і стала, певно, найвідомішою і найпопулярнішою його роботою. Він розробив свою теорію, згідно з якою існують певні психологічні ігри, у які люди починають грати, не помічаючи, не знаючи і не розуміючи цього.

У нас є різні книги, як поеми, романи, вірші, детективи, фентезі. А щоб більше дізнатись про історію, можна ознайомитись з анотацією, стислим переказом, а також відгуками вже прочитавших її людей. © 2024 EasyBook© – скачати (завантажити) безкоштовно книги у pdf, epub, fb2, rtf, txt без реєстрації. Прочитайте, перш ніж завантажувати огляди, анотації та відгуки людей, які вже читали цю книгу. Також в проекті розробка, на нашому сайті можна буде слухати та скачати аудікнигу українською мовою.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel