Про нас Вільшанка, заміський комплекс відпочинку

В нашому меню страви із 9-ти порід риби, а також птиці та м’яса. Такого широкого асортименту не знайти в регіоні. Молодий птах після вильоту з гніздаНевеликий птах, розміром приблизно з горобця. Маса тіла г, довжина тіла близько 14 см. Розворот на 180 градусів можна зробити біля кафе “Жолудь” і відразу ж повернути праворуч, проїхати більш коротким об’їзними шляхом. Але все ж якщо ви їдете перший раз рекомендуємо скористатися наданою картою. Вас чекає захоплююча рибалка на чистому озері з сучасним обладнанням і великим уловом.

вільшанка ресторан, будиночки для відпочинку, лазня, рибалка лозівок фото

Є багато комфортних гостьових будиночків для відпочинку, прекрасний рибний ресторан і лазня. До речі, за домовленістю, рибалкам можуть приготувати виловлену рибу в ресторані. Тут рибальські місця обладнані дерев’яними помостами. Це унікальне місце, де можна насолоджуватися спокоєм і тишею, на відстані тільки кількох кілометрів від міста. Інтер’єр у стилі еко-шик доповнює гармонію природи за вікном та надихає на якісний відпочинок. Додатково неперевершені емоції Вам подарує рибалка та зупинка у затишних дерев’яних будиночках (до 4-х гостей) на території бази відпочинку.

Шукайте натхнення й повністю сплануйте всю поїздку

В Україні гніздиться у лісовій і лісостеповій зонах, а також на значній частині степової зони і в Криму. Під час сезонних міграцій його можна зустріти на всій території України. Зимує переважно на півдні, але зрідка його можна зустріти взимку і в інших районах. Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті. На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.

Отримуйте максимальне задоволення від життя, докладаючи мінімум зусиль!

Копіювання і передрук будь-яких матеріалів з сайту in.ck.ua можливе тільки за наявності прямого активного гіперпосилання не далі першого абзацу. Використання авторських матеріалів сайту in.ck.ua у друкованих виданнях можливе тільки з письмового дозволу редакції. https://versii.if.ua/novunu/gembling-sekrety-uspihu-ta-rol-vezinnya/ Крім того, для Вашого розслаблення тут є лазня, яка допоможе Вам відновити свої сили та позбутися втоми та стресу, а також загартувати організм. Заклад пропонує також можливість риболовлі, яка зацікавить всіх любителів активного відпочинку на природі.

Також є можливість брати на прокат велосипеди, байдарки, спортивний інвентар. Поряд є поле для гри у футбол, волейбол. Мангали та грилі, на яких ви зможете приготувати свіжо-виловлену рибу. Отримуйте ексклюзивні пропозиції лише для учасників електронною поштою. Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.

Заміського комплексу відпочинку “Вільшанка”

На території нашої бази відпочинку розташований сучасний диско-зал з новим обладнанням і банкетним залом, в якому можна проводити найрізноманітніші заходи. Стародавня британська легенда пояснює яскраво-червоне забарвлення грудей вільшанки наступним чином. Легенда свідчить, що коли Ісус вмирав на хресті, вільшанка, яка мала коричневе оперення, прилетіла до нього і заспівав йому на вухо, щоб утішити його від болю.

Пропонуємо локацію для проведення душевних весіль, сімейних днів народження, корпоративів та урочистих заходів до 40 гостей. Пісня дуже мелодійна і є однією з найкрасивіших пташиних пісень, виконується в швидкому темпі, частіше в сутінках. Поклик — різке «чік», яке у стурбованого птаха перетворюється на швидке «чік — ік — ік»; наполоханий птах подає високотональне «тсіі». Ваші діти не залишаться без уваги, адже “Релакс Клуб” пропонує кілька обладнаних дитячих майданчиків для ігор і цікаві розважальні програми для дітей різних вікових груп. Готелі в регіоні Полтавська область Не обмежуйтеся лише містом Вільшанка і відкрийте для себе інші місця в регіоні Полтавська область.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel