Найкращі бюджетні ігрові ноутбуки у 2023 році: вибір до $1000

Модулі Wi-Fi останніх версій забезпечують стабільний зв’язок для геймінгу з друзями. Як внутрішній накопичувач використовується SSD-диск. Dell також вирішила випускати різні ігрові лінійки в різних цінових категоріях. Якісний звук із підтримкою технології Dolby Audio Premium.

  • Але навіть в бюджетному своєму виконанні ця модель заслуговує на увагу.
  • Автономність ігрових моделей не є сильною стороною і в середньому в грі батареї вистачить на годину.
  • Дискретна відеокарта NVIDIA MX550 значно потужніша за будь-які інтегровані рішення в цьому ціновому сегменті та наближається до GTX 1650 в синтетичній продуктивності.
  • Матовий дисплей і повнорозмірна зручна клавіатура – тому причини.
  • Це забезпечує хорошу деталізацію, реалістичну передачу кольору і хороші кути огляду.

Acer Aspire 3 A315-59G є найдешевшим представником сьогоднішньої підбірки. Його можна вважати універсальним інструментом, який розмиває межі ігрового та робочого ноутбука бюджетного класу. Дискретна відеокарта NVIDIA MX550 значно потужніша за будь-які інтегровані рішення в цьому ціновому сегменті та наближається до GTX 1650 в синтетичній продуктивності. Типовий ігровий ноутбук початкового рівня з приємним IPS 144 ГЦ екраном.

HP Pavilion Gaming 15

В іграх з високою динамікою потрібна висока частота кадрів — 100 FPS та вище. Для розмірених RPG та стратегій достатньо https://locator.ua/blog/?p=4287 стандартних 60 Гц. Чистка повинна здійснюватися м’якою безворсовою тканиною, яка попередньо трохи змочена у воді.

Які найвигідніші пропозиції є на ринку і чи можуть скласти конкуренцію Intel ARC та AMD Radeon майже монополістичній NVIDIA? При складанні рейтингу врахували не лише можливості самого ноутбука, а співвідношення потужності до ціни. Має, якщо вам важливі якісь специфічні технології чи можливості, котрі надає лише конкретний бренд.

Для металевих корпусів використовують алюміній або магнієвий сплав на основі алюмінію (його питома вага нижча, ніж у пластику). Одним із перших ультрабуків за духом був Apple Macbook Air презентований у 2008 році. В ультрабуках найчастіше комплектуючі розпаяні на материнській платі для економії місця. Ультрабуком вважається ноутбук із тонким корпусом. Якогось єдиного критерію тут немає, але поширена думка, що максимальна товщина корпусу не повинна перевищувати 17мм.

Крім того, пристрій підтримує Rapid Charge – це розробка, за рахунок якої підзарядка батареї протягом 15 хвилин може забезпечити автономність ще на пару годин. NVIDIA і AMD – це дві головні марки відеокарт для ігор. Для серйозного геймінгу рекомендується вибирати ноутбуки з відеокартами NVIDIA GeForce RTX або AMD Radeon RX. Ноутбук має зручну клавіатуру з підсвічуванням та відмінну акустику, з підтримкою аудіо-технології Harman Kardon.

бюджетні ноутбуки для ігор

Щоб прийняти участь, напишіть матеріал, в якому розкажіть про особистий досвід користування цікавими гаджетами та девайсами. Бездротові інтерфейси, такі як Bluetooth та WiFi теж бувають різних поколінь, що вони новіші, то вища швидкість їх роботи, а також енергоефективність. Такі моделі підійдуть для професійних завдань (відеомонтаж, 3D-моделювання, обробка зображень у надвисокій роздільній здатності) та геймінгу. Нагадуємо також, щороку ми публікуємо “Рейтинги найкращих ноутбуків” при складанні яких керуємося тими самими критеріями вибору, про які говоримо у цій статті. Акумулятор на 60 Вт/г, час роботи приблизно такий же скромний, як і в інших моделей. Тепер, коли ми розглянули ключові критерії вибору, перейдемо безпосередньо до найкращих геймерських ноутбуків 2023 року. CPU відповідає за швидкість обчислень, що критично важливо для особливо вимогливих ігор зі складною фізикою та геометрією.

Так, стаціонарний комп’ютер дешевше й краще в деяких моментах, проте мобільність ноутбука для багатьох відіграє важливу роль. Приблизно 10 років тому серйозне навантаження машини викликало надмірну активність вентилятора та розжарювання температури. Але роки розробок пройшли не дарма, і виробники CPU та GPU зробили їх ефективними, швидкими та з відмінною системою охолодження. Деякі моделі можуть нагріватися до 80° та викликати шум до 40 дБ під час ігор. Виходячи з цього, критична температура для CPU і GPU становить 95–100°, тому для занепокоєння про перегрівання немає причин навіть при легкості, тонкості та компактності моделі.

А глянсове додасть додатковий контраст і насиченість відтінків. Перед екраном лептопа геймер проводить довгі години. Для комфортного використання пристрою необхідний якісний монітор.

Кращі бюджетні ноутбуки – 11 популярних моделей

Потужні процесори допомагають забезпечити високу швидкість взаємодії. Найбільш популярні процесори від Intel це Core i7 і Core i9, а від AMD – Ryzen 7 і Ryzen 9. На думку оглядачів, це найкращий 14-дюймовий ігровий ноутбук, який доступний на ринку. Показник, який відповідає за продуктивність комп’ютера. Фахівці вибирають моделі із мінімальним обсягом від 8 ГБ. 2-ядерний процесор AMD Athlon 3150U, обсяг SSD-пам’яті – 128 Гб, вага – 1,7 кг, є виходи для підключення всіх можливих флеш-накопичувачів, периферії та гарнітур. 2-ядерний процесор Intel Celeron 6305, вага 1,45 кг, є всі необхідні виходи HDMI, USB-C.

Ноутбук Alienware X15 R1 має 15.6-дюймовий дисплей на базі IPS-матриці з роздільною здатністю Full HD. Цей екран демонструє шикарну передачу кольору завдяки відмінному заводському калібруванню. Також варто відзначити ідеальну рівномірність чорного кольору — засвіти з боків екрана відсутні, незважаючи на поширеність цього явища серед IPS-матриць. Термін «ультрабук» з’явився в побуті відносно недавно, і тому все ще ставить у глухий кут багатьох людей. Що таке ультрабук, чим він відрізняється від ноутбука, – знайомого всім нам гаджета, – а також про переваги та недоліки ультрабука ми й поговоримо у цій статті. Одним із найдостойніших представників бюджетного сегменту у 2022 році — є ноутбук HP 255 G8. Двоядерний процесор AMD Athlon 3150U забезпечує пристрою відмінну швидкість роботи навіть при роботі зі складними програмами.

У цей пристрій встановили чип AMD Ryzen H, графічну систему Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, оперативну пам’ять 16 ГБ, 15,6-дюймовий екран FHD з розгорткою 144 Гц. Можете грати в найвимогливіші тайтли на високих налаштуваннях з відмінною графікою та високою частотою кадрів. Жорсткий диск грає важливу роль в обміні інформацією, скорочуючи час завантаження в іграх.

Найдешевше купити ноутбук без операційної системи або на безкоштовному Linux. Однак врахуйте, що покупка Windows окремо обійдеться дорожче, ніж якщо вона була включена у вартість лептопа. Найчастіше, в описі ноутбука, ви можете знайти лише загальний об’єм ОЗП у гігабайтах. Решту інформації ви зможете знайти або на офіційному сайті виробника ноутбука, або з оглядів техно експертів. Що новіший процесор, то тонший в нього “техпроцес” – щільність друку транзисторів на напівпровідниковому кристалі.

Автоматичне перемикання графіки викликає деякі проблеми із зависанням, яке дуже дратує. Якщо вам не потрібен тривалий час роботи від акумулятора, вам обов’язково слід деактивувати гібридний графічний режим у програмі Lenovo Vantage. Додаткові налаштування живлення Lenovo мають сенс, і ви можете швидко перемикатися між ними, але ми хотіли б бачити деактивовані вентилятори, принаймні, коли ви використовуєте режим Eco. Acer Nitro 5 — найкращий ігровий ноутбук для тих, хто має обмежений бюджет. За таку ціну ви отримаєте відмінне співвідношення продуктивності початкового рівня.

Ноутбуки-трансформери це гібрид планшета та ультрабука. В них частина з клавіатурою або повністю від’єднується, або її можна відкрити на 180° перетворивши пристрій на планшет. Комплектуючі в трансформерах, в основному, зібрані в корпусі з боку екрану, там таки розміщені всі роз’єми.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel