Застрелився російський військкор «Мурз», якого почали «пресувати» після оприлюднення інформації про втрати РФ в Авдіївці УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Він подав позов до суду на директора НАБУ про захист честі й гідності. У відповідь Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка у “фальшивому патріотизмі” і порадила виправити написи на рекламних бордах. “Це історія про багатьох політиків. Відбілювати репутацію намагались ті, кого люстрували, “діамантові прокурори” та інші діячі ГПУ, наближені до влади”, – сказав Богуш. Він додав, що до відбілювання репутації в інтернеті вдається велика кількість українських політиків та олігархів. Якщо домовитись все одно не виходить, переходять до наступних методів, розпочинаючи політтехнологічні ігри та маніпуляції.

Актуальна інформація про політичні скандали

Маркетинг-директору в мережі Fozzy Group Славі Баранському неоднозначні сторіз коштували роботи. 13% українців бракує новин з фронту, 15% – інформації про втрати України у війні, а 4% – аналізу майбутнього України. Більшість опитаних вважає, що інформації у різних джерелах достатньо. Більшість опитаних українців отримують інформацію про політику і поточні події з соціальних медіа та месенджерів. За два з половиною роки США направили в Україну військове обладнання на суму, що перевищує $117,5 млн.

Наприклад, так було з інформацією про відпочинок президента Петра Порошенка та його сім’ї на Мальдівах. Перші дані про це з’явились на початку січня, Банкова відреагувала через тиждень, а сам президент прокоментував лише на прес-конференції майже два місяці потому. Йдеться про премію після виграшу України в Стокгольмському суді над російським https://www.05447.com.ua/list/409918 “Газпромом”, коли “Нафтогаз” домігся компенсації від газового монополіста РФ на суму 4,6 мільярда доларів. Тоді наглядова рада “Нафтогазу” офіційно схвалила виплату премій у загальному розмірі одного відсотка від суми виграшу для тих співробітників, які прямо або опосередковано значно долучилися до досягнення цього результату.

Вбивство Георгія Гонгадзе і касетний скандал

Аваков від таких звинувачень відхрестився і натякнув, що це далеко не єдиний “зашквар” парламентаря. Особливо іронічно, що в обох останніх випадках і Євгену Мецгеру, і Олександру Гогілашвілі ЗМІ закидали особисту близькість до президента Зеленського. Купив картини сам у себе і вивів з України мільйони гривень у безподаткову зону на Британські Віргінські острови. Замість допиту Порошенко відкрив виставку картин, які фігурують у провадженні, у Музеї Івана Гончара. Лерос перейшов “червоні лінії”, “за якими починається моральна деградація особистості”.

Ірина Геращенко та “ЄС” проти “Слуг народу”

Нардеп також розповів, що президент не зацікавлений у припиненні бойових дій на сході України, бо для останнього війна – це бізнес. Політичне життя 2016 року було багате на сенсаційні заяви, звинувачення та скандали. Минулого року Україна відчула на собі передвиборчу кампанію у США. Багато вітчизняних політиків переконані, що оприлюднення частини так званої чорної бухгалтерії “Партії регіонів” – частина кампанії демократів проти штабу кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа. А ще минулий рік запам’ятався відставками, призначеннями, націоналізацією та компроматом.

Також на цю тему

Однак, адміністрація президента Рональда Рейгана таємно почала поставляти зброю Ірану з метою наближення до них та звільнення американських заручників. Сама “Криворіжсталь” стала символом не лише економічного потенціалу України, а й проблем у її системі управління та влади. Цей скандал підкреслив важливість створення прозорих та справедливих механізмів приватизації, які б забезпечували конкурентність, відкритість та врахування інтересів усього суспільства. Питання навколо приватизації “Криворіжсталі” залишається актуальним у дискусіях про реформи та покращення економічного управління в Україні. У 2008 році лірична пісня під назвою “Divine” спричинила політичний скандал у Франції. Саме з нею національний відбір “Євробачення” виграв співак Себастьєн Телльє.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel