100 найкращих українських фільмів усіх часів за версією кінокритиків Список BBC News Україна

Один з них Карл Аллен – відлюдна людина, яка завжди і всім каже “ні”. Його життя змінюється в кращу сторону, коли він згідно угоді починає всім говорити “так”. В основу картини покладена автобіографія журналіста Денні Уолласа, який цілий рік на всі питання відповідав ствердно. Відмінна весела комедія, яка дозволяє досхочу посміятися і змушує задуматися. Марк Цукерберг увійшов в історію як наймолодший мільярдер у світі. Ще більше впевненості в своїх силах додасть картина “Соціальна мережа”, заснована на біографії творця Facebook.

Герою цього фільму, рудому псу, в одному з міст встановили пам’ятник. Рудий пес з’явився в маленькому провінційному містечку, в якому панували суворість і зневіра. З його появою люди стали дружнішими, веселішими, а деякі навіть змогли знайти кохання. Тут розповідається про те, як професор університету Паркер Вілсон (Річард Гір) підібрав на вокзалі цуценя і привів додому.

найкращі художні фільми

Моллі – це серце всієї оповіді, в якій Скорсезе та Гладстон віддають належне історії її реального життя. Героїня Вільямс, Ліззі, вдень працює в офісі коледжу, а у свій вільний час створює симпатичні глиняні фігурки жінок у дещо химерних позах. Комедія про зіткнення культур з елементами горору режисерки Ніди Манзур (“Ми – жіночі частини”) – один із найоригінальніших фільмів року. Натхненний документальною книгою Андреаса Мальма, цей напружений інді-трилер Деніеля Голдхабера розповідає про групу екоактивістів, які планують підірвати нафтопровід на заході Техасу. Фільм здобув головну нагороду у Каннах минулого року у секції “Особливий погляд”.

Уникаючи нотацій або мелодрами, режисерка створює тонкий художній фільм на суспільно резонансу тему. Минуле є прообразом сьогодення у переконливій і зворушливій історії Одрі Діван про студентку коледжу Енн (Анамарія Вартоломей), яка намагається зробити аборт у Франції в 1963 році. Цьому, без сумніву, сприяв і той факт, що Том Круз сьогодні виглядає краще, ніж у 1986 році. Виділено фільми, які увійшли до списку 10 найкращих.

Недоторканні / 1+1 (

У центрі сюжету історія музиканта Себастьяна та актриси Мії. Мюзикл отримав ряд номінацій і перемог на Оскарі. “Ла-Ла Ленд” помилково назвали найкращим фільмом. Якщо говорити про сильних жінок, не можна не згадати Катерину, яка довела всьому світу, що Москва сльозам не вірить.

Пролітаючи над гніздом зозулі (

Близько 1.5% чоловіків і 2.5% жінок все життя борються з малою вагою, мріючи набрати хоча б пару кілограмів. “Одержимість” – сильна психологічна драма, яка висвітлює конфлікт студента і керівника джазового колективу, у якого дуже своєрідні методи навчання. Картина “Дика” дозволить кожному знайти себе, як це зробила головна героїня. Шеріл Стрейд переживає розлучення і смерть матері. Щоб позбутися від важких думок, вона вирішує самотужки подолати відрізок тихоокеанської туристичної стежки протяжністю 1100 миль. Цей найдивніший і найстрашніший з блокбастерів Marvel зняв режисер Сем Реймі, відомий трилогіями “Зловісні мерці” і “Людина павук” з Тобі Магвайром.

Одного разу на Дикому Заході (

До цього циклу увійшла легендарна стрічка “Вождь червоношкірих”. У “Ділових людях” поєднуються захопливі пригоди головних героїв, гарні декорації, прекрасна гра акторів https://gazetapo.odessa.ua/pereoformlenie-avtomobilja-v-ukraine-2023-tekushhie-ceny-i-neobhodimye-bumagi/ і гумор. “Вовк з Уолл-стріт” – приголомшлива стрічка з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Картину зняв прекрасний режисер, майстер кримінального жанру Мартін Скорсезе.

Пролітає «Мулен Руж» База Лурмана і «Опівночі в Парижі» Вуді Аллена. Документалки залишаємо за бортом (навіть ті, де Ван Гога грає Бенедикт Камбербетч). Хотіла б сказати, що говоритимемо про ігрове кіно (з акторами, без врахування анімації), але ні. Буде один виняток на межі ігрового кіно і анімації. Стрічка створює моторошне, сумне й водночас захопливе відчуття, адже логічна послідовність подій відсутня. Ентоні (Ентоні Гопкінс нагороджений “Оскаром” за цю роль), енергійний 80-річний джентльмен, насолоджується життям у своїй лондонській квартирі. Поруч його турботлива й уважна дочка (Олівія Коулман).

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel