Як вибрати зарядну станцію для квартири і дому: проста інструкція Укрaїнa

Електрозарядні станції спроєктовані так, щоб оптимізувати процес заряджання та зробити його максимально простим для користувача. Натомість звичайні розетки не можуть забезпечувати ефективний режим заряджання, що в кінцевому результаті може вплинути на тривалість життя батареї електромобіля. Одночасне заряджання декількох різних приладів. Кількість роз’ємів залежить від моделі портативної зарядної станції і може досягати більше 10. Мобільна електростанція може використовуватися для різних цілей. Вона ідеально підходить для зарядки холодильників, мікрохвильових печей, комп’ютерів та багато іншого. Завдяки цьому типу пристроїв енергія доступна практично скрізь і всім.

зарядна станція для дому

Габарити таких станцій дозволяють легко переносити їх чи перевозити у багажнику автомобіля. Їх функціонал дозволяє заряджати пристрій не тільки від розетки 220В, а й від прикурювача в автомобілі, від сонячних панелей. BLUETTI оснащує AC180P з постійною вихідною потужністю 1800 Вт і ємністю 1440 Вт-год, щоб задовольнити більшість потреб у електроенергії. Він також має режим Power Lifting, який забезпечує вихідну потужність 2700 Вт, щоб без зусиль запускати потужні пристрої. Високопотужні — до 5 кВт, можна підключити всі пристрої в домі чи квартирі, а ще такі зарядні станції навіть можна використовувати для заряджання електроавтомобілів. Коли ви обираєте переносну зарядну станцію, потрібно визначитися, за яких обставин ви збираєтесь її використовувати. Чи вам потрібен прилад для короткочасного заряджання невеликої кількості приладів, чи ви хочете забезпечити безперебійне електропостачання під час вимкнень електроенергії.

У Британії створили бездротову зарядку для електрокарів: її тестуватимуть на популярній моделі

Тиха робота – ще одна важлива і максимально помітна відмінність. Роботу станції практично не чути, тоді як генератор завдає якогось дискомфорту не тільки безпосереднім власникам, а й усім сусідам. https://profootball.ua/556345-otkrytiya-pervoj-poloviny-sezona-2023-2024-chya-zvezda-uzhe-zagorelas/ Адаптація конфігурації зарядної станції до індивідуальних потреб кожного клієнта. Низький заряд батареї подає звуковий сигнал і автоматично вимикає інвертор, що зберігає здоров’я АКБ.

  • Зв’язок з Bluetooth, якщо є від’єднання від мережі.
  • Завдяки технології Turbo Charging із споживаною потужністю до 1440 Вт зарядка від 0 до 80% займає лише 45 хвилин!
  • Під час заряджання від мережі не можна використовувати кабель із двома вилками.
  • Її обмеження за потужністю підключених споживачів – до 150 Вт.

Робота зі Smart Home Panel, тобто зарядна станція може бути інтегрована в систему «Розумного будинку». Характеристика, яка вказує на максимальну вихідну потужність, за якої генератор працює у звичайному режимі тривалий час і не перегрівається. Акумулятор станції створений для 6-кратного збільшення терміну служби – 10 років щоденного використання до досягнення 80% початкової ємності. Батареї LFP, що використовуються в даній моделі, мають ресурс більше 3000 циклів. Станцію у розрядженому стані не варто залишати при температурі нижче 0°C ні на відкритому повітрі, ні в приміщенні. Безкоштовна доставка до відділення Нової пошти при сплаті на розрахунковий рахунок для фізичних осіб.

Ціни на Зарядні станції (актуально на січень 2024р.)

Також можливі варіанти перезаряджання акумулятора від автомобільних та свинцево-кислотних батарей, сонячних портативних станцій. Далі у нашому списку портативних електростанцій представлена зарядна станція для дому Bluetti AC60P 504Wh 600W з низькою шумопродуктивністю – до 45 дБ. Відповідно, такий прилад можна ставити у вітальні чи навіть спальні – рівень шуму не порушуватиме ваш звичний спосіб життя та відпочинок. А корпус з реалізованим захистом від пилу та вологи за стандартом IP65 дозволяє використовувати установку поза приміщеннями. Компактні габарити (290x205x234 мм при вазі 9,1 кг) роблять цю міні-електростанцію незамінною в походах та подорожах, на пікніках та рибалці. Заряджається станція від мережі або сонячних панелей. Причому робить це набагато швидше за багатьох конкурентів.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel