Фудхол “Бухта food station” відкриває сезон на терасі River Mall: нові резиденти Журнал великого міста

Це новий проєкт засновника фестивалю вуличної їжі Ulichnaya Eda Романа Тугашева. Відкриття другого сезону простору відбулося 1 липня. The Village Україна розповідає, які точки варто відвідати на «Бухті». «Мясо & Lavash» – формат із м’ясом і дьонерами. Особливість цього контейнера – мангали на вугіллі, які привезли з Туреччини спеціально для приготування дьонерів. Використовують власний рецепт маринування м’яса. Наприклад, пропонують відкритий дьонер іскендер із телятиною (140 грн).

В ТРЦ RIVER MALL открывается вторая бухта Food Station

«Це невеликий попап на величезній терасі River Mall із краєвидом на затоку Дніпра. У планах є створення постійної «Бухта» на території поряд із River Mall», – коментує Тугашев. Ramyun Baby – це формат від Олександра Формаджо («Хамон, бейбі») з раменом і корейськими ролами кімбал. Пропонують кілька видів рамену, https://topclub.ua/article-gembling-ta-sportivni-zmagannya-sho-bilshe-zahoplyuye-gravciv.html а також локшину і рис. Також в асортименті снеки на зразок корейських чипсів із норі і тайських арахісових снеків. Тугашев каже, що цей сезон стане останнім для «Бухта Food Station» у дійсному форматі. У квітні 2021 року комплекс планують реорганізувати, використавши частину приміщень Річкового вокзалу.

Поруч з БУХТА в ТРЦ River mall

Нові резиденти, джаз-вечора щоп’ятниці та на вихідних, а також stand up щосуботи на терасі 1000 м кв. З неймовірними заходами сонця і краєвидом на Дніпро. «Справжні чебуреки» – регулярний учасник Ulichnaya Eda, а також заклад біля станції метро «Лісова».

  • «Бухта Food Station»відкрили в Києві у травні 2019 року біля Річкового вокзалу на Поштовій площі.
  • З дня відкриття у нас працює літня тераса.
  • 24 липня – вриваємося на повну та танцюємо під DJ-сети.
  • У меню – чебуреки та янтики від 40 до 75 гривень.
  • Зокрема, супи фо бо й том-ям, свинина в кисло-солодкому соусі та рис.

У Планета Кіно піклуються про враження кожного глядача. Alltrueeast – стритфуд-версія кафе з близькосхідною кухнею біля площі Льва Толстого. «Роблять акцент на фалафелі, хумусі та пітах», – коментує Роман Тугашев. City я вважаю унікальним проєктом, ми давно спілкувалися про можливу співпрацю з інноваційним парком. Цьогоріч нам удалося поставити там кілька точок, щоб годувати резидентів UNIT», – коментує The Village Україна співзасновник «Бухти» Роман Тугашев.

Президент Сербії очікує на пришвидшений вступ України до Євросоюзу

Фудзона «Бухта Food Station» відкрила попап на території інноваційного парку UNIT. Також на попапі працює кав’ярня мережі ONE LOVE Coffee й кальяни від власників To Be. Сайт може містити контент, не призначений для осіб молодше 16 років. Також у Київ повертається фестиваль Ulichnaya eda.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel