Колективні трудові спори Страйк, як с від 11 01.2011

Представники Національної служби посередництва і примирення можуть брати участь у вирішенні колективного трудового спору (конфлікту) на всіх його стадіях. Національна служба посередництва і примирення та її відділення за результатами оцінки відповідності критеріям репрезентативності і підтвердження репрезентативності приймають відповідні рішення згідно із Законом України “Про соціальний діалог в Україні” і ведуть реєстр суб’єктів сторони профспілок та сторони роботодавців. До сьогодні є правова колізія між ЗУ «Про транспорт» та законодавством щодо вирішення колективних трудових спорів. Збитки, заподіяні роботодавцю страйком, який був визнаний судом незаконним, відшкодовуються органом, уповноваженим найманими працівниками на проведення страйку, в розмірі, визначеному судом (у межах коштів і майна, що йому належать). Якщо страйк визнано незаконним у судовому порядку (стаття 23 Закону про колективні трудові спори), це зобов’язує учасників страйку прийняти рішення про припинення або відміну оголошеного страйку, а працівників — розпочати роботу не пізніше наступної доби після дня вручення копії рішення суду. Роботодавець та орган, що очолює страйк, можуть визначати й інші заходи щодо забезпечення життєдіяльності підприємства, установи, організації під час страйку з урахуванням специфіки виробничої діяльності. Потрібно проінформувати працівників, що вони під час страйку мають право бути активними суб’єктами всіх заходів, і разом з тим пояснити, які дії можуть призвести до визнання страйку незаконним (дивись розділ 14 даного порадника).

зу про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)

Готує трудових арбітрів Національна служба посередництва і примирення, яка була утворена Указом Президента України від 17 листопада 1998 року. Після дослідження усіх обставин справи приймається рішення трудового арбітражу. Рішення приймається більшістю голосів його членів, оформляється протоколом і підписується повним складом арбітражу, в тому числі і членом трудового арбітражу, який має окрему думку.

В разі заборони проведення страйку

Для того, щоб тут з’явився текст помилки, виділіть його мишкою та натисніть Ctrl-Enter. Краще за все виділяти слово або фразу цілком, а причину помилки чи свій варіант вказувати в полі нижче. Також можна вказати своє ім’я та e-mail, щоб адміністратор зміг уточнити незрозумілі моменти.

Що таке колективний трудовий спір?

• вказуються причини неможливості вирішення розбіжностей між сторонами іншим засобом, окрім страйку. Порядок визначення представників до примирної комісії визначається кожною Вечірній Київ із сторін колективного трудового спору самостійно. • коли строки розгляду вимог, передбачені Законом, закінчилися, а відповіді від Сторони роботодавця не надійшло.

Навігація

У зв’язку з тим, що від ___________ (вказати роботодавця) не отримано в передбачені законом строки відповіді на висунуті «___» ____________ 20__ року вимоги, вступити в колективний трудовий спір з ___________ (вказати роботодавця). • збитки, заподіяні в результаті страйку іншим підприємствам, установам, організаціям чи громадянам, відшкодовуються за рішенням суду згідно із законодавством. Підставою для укладення угоди може бути рішення узгоджувальної комісії або результати переговорів між уповноваженими представниками працівників та Стороною роботодавця.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel